+421 944 265 338

info@onlineparfums.hu

BLOG


Mivel a csomagok kézbesítésére külső társaságok szolgáltatásait vesszük igénybe, előfordulhat, hogy az elküldött csomag kézbesítési határideje megnövekszik néhány nappal.

A kézbesítési határidő maximálisan 6 munkanap a megrendelés megerősítésétől számítva. Amennyiben a csomag nincs kézbesítve a megadott határidőn belül, haladéktalanul keresse fel ügyfélszolgálatunkat az info@onlineparfums.hu e-mail címen keresztül.


Kézbesítés DPD futárszolgálattal

A csomagküldő rendszer segítségével az alábbi linkre kattintva nyomon követheti a kézbesítés folyamatát:
https://www.dpd.com/tracking/(lang)/hu_HU

Kiszállítás határideje 2 munkanap.

Amennyiben a futárnak nem sikerül Önt elérnie a megadott címen, a második sikertelen kézbesítés után küldeménye a raktárra kerül, melyről SMS-ben kap értesítést.


Kézbesítés csomagküldő-átvevőhelyen keresztül

Csomagját nyomon követheti az alábbi linkre kattintva, elegendő ha begépeli a keresett csomag azonosítási számát:
https://www.csomagkuldo.hu/kereses

Kiszállítás határideje 2 munkanap.


Kézbesítés Magyar postán keresztül

A kiszállítás 2 munkanapon belül történik. Amennyiben a futárnak nem sikerül Önt elérnie a megadott címen, a második sikertelen kézbesítés után küldeménye a raktárra kerül. A raktárra helyezés időtartama 5-10 nap.

Amennyiben a szállítás folyamán csomagja elveszne, kérjük haladéktalanul értesítsen minket, hogy mielőbb újra küldhessük Önnek a megrendelt terméket.
A küldemény elvesztését webáruházunk reklamálja.

 

Bármi kérdése van keresse ügyfélszolgálatunk munkanapokon 7:30-tól 16:00-ig a +421 944 265 338 telefonszámon, vagy e-mailben az info@onlineparfums.hu címen.


Feliratkozás a hírlevélre