+421 944 265 338

info@onlineparfums.hu

BLOG


A termékek, amelyek nálunk vásárolhatóak, kizárólag hivatalos gyártók beszállítóitól érkeznek. Ez biztosítja számunkra az eredeti és minőségi készítmények forgalmazását. A nálunk megvásárolható illatok ugyanazoktól a beszállítóktól származnak, akik a klasszikus parfümériákba is szállítanak. A minőséggaranciát bizonyíthatják partnereink referenciái, termékeinket ugyanis számos klasszikus parfümériába is szállítjuk, például Lengyelország területén.


Miért vagyunk mégis olcsóbbak?

„Miért ilyen olcsó?” – ez vásárlóink leggyakoribb kérdése. A válasz nagyon egyszerű.
A klasszikus parfümériákkal szemben alacsonyabb árréssel dolgozunk, valamint a bevásárló-központokban lévő üzlethelyiségek költsége jóval magasabb (pl.: bérleti díj, rezsiköltség, stb.).
Mindemellett sokkal több parfümöt kínálunk mint a klasszikus butikok, nagyban vásárolunk a gyártóktól, ezért kedvezőbb felvásárlási árat kapunk tőlük. Ennek köszönhetően olyan alacsony áron tudjuk termékeinket kínálni, amilyet máshol nem talál.


A parfüm is csak egy termék
Ahogy minden terméknél a parfümöknél is felléphetnek hibák. A leggyakoribb kivetnivalók közé tartoznak a szórófejjel kapcsolatos problémák, amikor nem úgy permetezi az illatot ahogy azt kellene.
A második leggyakoribb tévedés, amikor valamilyen oknál fogva levegő jut az üvegbe, ennek következtében pedig a parfüm már nem illatozik ugyanúgy, ahogy azt normál állapotában elvárnánk. Ilyen esetekben a felhasználónak az az érzése támadhat, hogy az általa vásárolt parfüm nem eredeti, vagy gyenge minőségű.
Elvétve előfordulhat az is, hogy megváltozik a parfüm árnyalata. A parfümkészítők speciális színezékeket használnak a gyártás során, amelyek megváltoztathatják a színüket. Tipikus eset erre a Thierry Mugler márka illatai, ahol a gyártó tisztában van ezzel a problémával, azonban egyelőre a gyártási folyamaton nem változtatott.
Bizonyos időközönként észrevehetjük azt is, hogy egy általunk jól ismert parfüm, melyet már évek óta használunk, egy kicsit másképpen illatozik, mint ahogy azt korábban megszoktuk. Ennek oka, hogy a gyártó finomít a hozzávalók összetételén, azonban a beszállítókat és a viszonteladókat nem értesíti e változásról. Így történhet hát, hogy a parfüm ugyanabban a csomagolásban és üvegben kerül eladásra némileg megváltoztatott összetevőkkel. Ilyen esetekben megesik, hogy a piacon egy ideig még mindkét változat fellelhető, így amennyiben Önnek már az új változatot sikerül beszerezni, könnyen szembetűnhet a különbség, mégsem beszélhetünk hibáról vagy hamis áruról.

Illat a világ minden tájáról
Bizonyos gyártók az alapján varázsolják egyedivé és különlegessé az illatot, hogy mely piacra készítik az adott terméket. Ezen márkák alapja teljes mértékben megegyezik, ahogy a csomagolás is, azonban mindegyik tartalmaz egy-egy plusz adalékot ami jellegzetessé teszi az adott piacon. Európa-szerte megtalálhatóak olyan parfümök, amelyek például a francia, amerikai vagy épp az arab tájak specifikus jegyeit tartalmazzák, ezáltal ugyancsak másképp illatozhat egy-egy már jól ismert parfüm.


Mint minden illatszer, a parfüm is elsősorban a csábítás és a vonzalom kialakításának az egyik eszköze. A parfümök mindenkiben más érzéseket szabadítanak fel. Használhatjuk a parfümöket fegyverként, elérhetjük vele, hogy szimpatikusak legyünk másoknak, sikerre vihetjük üzleti tárgyalásunkat. Parfümök használatával megváltoztathatjuk az alaphangulatunkat, de akár a közelünkben lévőkét is. Fontos, hogy megtaláljuk azt az illatot, amely leginkább illik az egyéniségünkhöz.


A parfümök világa gyönyörű és fényűző, és az online üzleteknek hála illatok tízezrei közül válogathat, hogy Ön minden nap ellenálhatatlan legyen. Az otthon kényelméből nemcsak biztonságosan vásárolhat, de a pénztárcája is hálás lesz Önnek.
A parfümök vásárlása még sosem volt ennyire egyszerű!

"A parfüm láthatatlan, de elengedhetetlen és pótolhatatlan divatkiegészítő. Jelzi a hölgy érkezését, és emlékeztet rá, amikor már elment."  (Coco Chanel)


Feliratkozás a hírlevélre